Regelmatig schrijf ik een blogpost op deze site.

Wat inspireert mij bij het maken van nieuwe interieurs? Hoe kom ik stap voor stap tot de ontwerpen die ik maak? Waar haal ik mijn idee├źn vandaan? Ik neem je mee naar de beurzen die ik bezoek en laat je delen in de nieuwe wetenswaardigheden die ik daar heb opgedaan.

In drukke tijden heb ik wat minder tijd om je regelmatig op de hoogte te houden over alles waar ik mee bezig ben, maar ik doe mijn best om in ieder geval maandelijks je een update te sturen.

De update die ik je via email stuur heb ik style-tips genoemd. Hierin staan mijn laatste blogposts en ook andere leuke dingen die ik graag met je wil delen.

Als je het interessant vindt, meld je dan aan met de link die je onder aan elke webpagina (in het midden) vindt. Je krijgt dan een email waarin je je aanmelding nog een keer moet bevestigen. Op die manier weet ik zeker dat niemand van jouw emailadres gebruik heeft gemaakt.

Je aanmelding is vanzelfsprekend kosteloos en mocht je je weer willen afmelden, dan vind je hiervoor een link onderaan elke style-tips-mail die je van me krijgt.

Ik hoor graag van jou wat je leuk vindt of wat je misschien nog mist in mijn style-tips.

Veel plezier met Style-Tips!