Fransje Reesink

Nathali heeft onze woning die in de verkoop staat restyled. Dit is erg prettig verlopen en goed gelukt. Opvallend is een praktisch en creatief oog.

Nathali is erg betrouwbaar en de opdracht is pas tot een goed einde als ze weet dat wij tevreden zijn.

Ze is flexibel, kan snel werken en heeft de goede contacten. Ze komt met goede oplossingen, die niet perse duur zijn, dat vonden wij erg plezierig. Nathali is erg betrouwbaar en de opdracht is pas tot een goed einde als ze weet dat wij tevreden zijn.

Remco Peters

Nathali heeft een prachtige originele kinderkamer voor onze oudste zoon ontworpen. Een aanrader!

De heer en mevrouw Meijer

Al een tijdje zijn we bezig om een ontwerp te creëren voor onze badkamer. De ruimte is niet echt groot en we zijn dus beperkt in de mogelijkheden. We wachtten op dat ene ontwerp, dat geheel past in onze stijl, modern, maar niet te kil en toch met een zekere warme uitstraling. Daarnaast willen we de ruimte maximaal benutten.

Wat me opviel tijdens ons gesprek, is de grote betrokkenheid van Nathali.

Aangezien wij er niet zelf uitkwamen, zijn we op zoek gegaan naar enkele interieurontwerpers waarvan wij dachten dat ze ons van juiste advies konden voorzien. Wij zijn in contact gekomen met Nathali van NML Design. We hebben een afspraak gemaakt en ze is toen aan de slag gegaan. Wat me opviel tijdens ons gesprek, is de grote betrokkenheid van Nathali. Ze zit vol ideeën en weet je dan ook te overtuigen van het ontwerp. Ze is eerlijk in haar mening en is kritisch in wat ze doet. Voor ons een perfecte partner om het plan aan haar uit te besteden. We hadden net die ene persoon nodig die de juiste eigenschappen bezit om iets succesvol te maken. En dat is gelukt, het ontwerp is geslaagd!!

De heer en mevrouw Mulders

Wij hebben een appartement gekocht in het plan Hart van Grave. Op 21 mei was er een open dag, georganiseerd door de projectontwikkelaar, waar ook NML Design aanwezig was. Hier werden wij in contact gebracht met Nathali van NML Design.

Door haar visie is het oorspronkelijke plan zo aangepast dat het veel efficienter is.

Wij hebben daar een paar uur met haar gesproken over ons appartement en zij had zo'n enthousiaste ideeen hiervoor, dat wij haar gevraagd hebben een ontwerp voor ons te maken. Wij hebben het ontwerp inmiddels ontvangen en zijn er zeer tevreden over. Door haar visie is het oorspronkelijke plan zo aangepast dat het veel efficienter is en ook helemaal naar onze wens.

Fred Mommers, Mitros, Nieuwegein

Voor een groot renovatieproject van onze huurwoningen in Nieuwegein, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat voor ons 1 seniorenwoning en 3 gallerijwoningen kon inrichten als wisselwoning.

NML Design kwam uit een drietal offertes als beste uit de bus. Nathali heeft in haar offerte duidelijk aangegeven wat ze aan ons kon leveren. Bovendien kon dit ook op zeer korte termijn gerealiseerd worden.

Haar inlevingsvermogen was fenomenaal, waardoor de bewoners zich in hun tijdelijke woning echt thuis voelden en niets te kort zijn gekomen. Nathali heeft echt aan alles gedacht en er een huiselijk onderkomen van gemaakt. De bewoners waren vol lof over hun tijdelijke onderkomen.

Wij kijken terug op een zeer prettige en professionele samenwerking met NML Design en zullen Nathali voor nieuwe projecten, waaronder het inrichten van modelwoningen, zeker weer benaderen.

Haar inlevingsvermogen was fenomenaal, waardoor de bewoners zich in hun tijdelijke woning echt thuis voelden en niets te kort zijn gekomen.

Wij kijken er naar uit dat we elkaar in de toekomst weer zullen zien.

Fred Mommers

Woonconsulent Mitros Nieuwegein