Geïnspireerd

Mijn grote passie voor dit vak is ontstaan tijdens mijn voormalige baan. Ik heb bijna de hele wereld rondgereisd. Nooit geweten dat twaalf jaar werken in de luchtvaart zo’n grote inspiratiebron voor mijn huidige job kon zijn. Tijdens het reizen kwam ik in contact met veel verschillende culturen en mensen.

Ik bezocht de meest geweldige plekken op aarde en sliep in heel veel verschillende hotels. Er is nog zoveel moois te creëren op dit vlak. En met al die reiservaring ben jezelf de beste graadmeter. Comfort, sfeer, praktisch en vooral stijlvol is waar ik voor sta.

Persoonlijk moodboard interieur

Afrika en Scandinavië

Soms wordt er aan mij gevraagd welke stijl ik heb. Dat is net zo’n vraag als welk eten vind jij lekker? Ik houd van Italiaans, maar ben ook gek op stamppotjes. In mijn interieur zie je dat ook. Het is een echte mix. Ik ben gek op bijna alles wat Scandinavisch is. Dit volk heeft een geweldige neus voor design. Maar ook Dutch design mix ik graag met mooie spullen uit Afrika. Ik laat dat dan ook heel erg graag terugkomen in mijn interieur. Afrika heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb er veel vrijwilligerswerk gedaan als projectcoördinator van Wings of Support. Een prachtige stichting die door vliegend personeel is opgericht. Mijn man en ik hebben elkaar ook door deze stichting ontmoet. Samen hebben we nu twee prachtige dochters.

Gepassioneerd over interieurontwerp en styling

Bij interieurontwerp is de juiste balans vinden mijn uitgangspunt. Door de juiste kleuren, materialen en vormen bij elkaar te brengen, ontstaan er creatieve oplossingen voor elke ruimte. Ik luister goed naar mijn opdrachtgevers, zodat zij zich goed voelen bij het ontwerp. Of dit nu is voor een thuissituatie of voor een werkomgeving.

Interieur is, naast mijn kinderen, mijn grote passie geworden. Ik bezoek graag nationale en internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste woonmodetrends.

Gevoel voor mode en kleur heb ik altijd al gehad. Van kleins af aan was ik daarmee bezig en volgde dan ook een modeopleiding in Arnhem. Ik doe graag mee met de laatste mode, maar blijf ook authentiek. Dat is waar het ook in het interieurvak om draait. Je kunt wel mee doen met de laatste trends, maar je huis ben jij en dat mag je laten zien. Er zijn geen regels, maar authenticiteit, dat is de beste trend. Dit, samen met de laatste mode, voelt voor mij als een warme jas. Die zit goed en dan ben ik op mijn plek en voel ik me helemaal thuis.

Beroepsvereniging

Ik ben lid van BNS CRISP (Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten).

bns-crisp-leden.jpg

Tevens ben ik gecertificeerd vastgoedstyliste, opgeleid door House of Kiki.

Wil jij eens afspraak met me maken om te kijken wat ik voor je kan betekenen?