Met mijn gevoel voor kleur help ik je een keuze te maken voor een kleurenpalet dat goed bij jou en je interieur past. Dit doe ik door goed te luisteren naar je wensen en goed te kijken naar jouw leefstijl.

Een juiste kleur kiezen voor je woning, appartement, werkplek of welke ruimte dan ook, het blijft altijd heel erg spannend. Het is een uitdaging. Wat is nu toch de juiste kleur en wat zal het met de ruimte doen of met mij?

Om erachter te komen welke kleur geschikt is voor jouw ruimte en voor jou als persoon, kan je mij als professional inschakelen. Ik ga je helpen om een keuze te maken voor een kleurenpalet dat niet alleen goed bij je interieur past, maar juist ook bij jou.

Kleurinspiratie

Dus wees niet bang, ik neem je aan de hand mee om de juiste kleur te kiezen. Nodig mij uit bij jou thuis, want daar kan ik de ruimtes, de indeling, de sfeer, de lichtinval, maar ook bijvoorbeeld de kleur van de vloer beter beoordelen. Deze factoren zijn belangrijk voor het uiteindelijke plaatje.

Kleur Psychologie

Iedere kleur heeft een betekenis en het is in onderzoeken bewezen dat kleuren het gedrag van mensen beïnvloeden.

Met een andere kleur op de muur kan er een compleet andere sfeer ontstaan en kan een ruimte ineens heel anders aanvoelen. En dat zonder veel geld te hoeven investeren.

Tricia Guild van Designers Guild zei ooit het volgende en dat is zoooo waar!

Colour makes the heart sing, touches the soul
and gives joy to the spirit -Tricia Guild-

Tarieven Kleuradvies

Het adviseren van de juiste kleur in je woning kan niet los worden gezien van het complete plaatje. Welke meubels staan er, hoe is het ingedeeld en ook welke uitstraling wil je, welke sfeer? Een uitgebreid advies kost € 395,00.

Een kleuradvies aan huis is gebaseerd op 1 ruimte, zoals bijvoorbeeld een woon-eetkamer.

Voor een advies voor een hele woning, maken we graag een offerte. Bel ons gerust voor vragen.

Al onze adviezen zijn exclusief eventuele parkeerkosten. Reiskosten zijn gratis tot 15 km vanaf postcode 1087 CN. Daarbuiten rekenen we € 0,40 per kilometer.