Heb je een kantoor, winkel of een horecaonderneming die je heel erg graag in een nieuw jasje wilt steken of pimpen met de bestaande meubels.? Gun je jouw personeel een nieuwe inspirerende werkplek? En wil je je bezoekers verrassen? Dan sta ik te poppelen om voor je aan de slag te gaan. Je kunt bij mij terecht voor een compleet ontwerp.

Hoe? Allereerst inventariseer ik jouw wensen qua sfeer, uitstraling en praktische zaken. Daarna maak ik een concept. Het concept wordt voorgelegd en we bespreken de eventuele aanpassingen. Hiervan wordt een interieurontwerp gemaakt. Een compleet ontwerp bevat een indelingsplan, kleurenplan, materiaalkeuze, verlichtingsplan en visualisatie van sfeer en styling.

diensten/interieurontwerp-lounge-hotel-restaurant.jpg

Realisatie

Indien gewenst kan ik de realisatie van het ontwerp verzorgen. Ik heb een groot netwerk van professionals waar ik graag mee samenwerk. Door zelf het hele project van A tot Z te coördineren, krijgt het ook het gewenste eindresultaat. Het scheelt dat er een hoop schakels wegvallen en het bespaart veel tijd. Het ontzorgen geeft ook weer een stukje rust voor jezelf en je hebt 1 aanspreekpunt.

Wanneer alles is gerealiseerd, zal ik de puntjes op de i zetten door de ruimte te stylen. Styling máákt het ontwerp: door middel van de juiste planten, verlichting en accessoires wordt het een kloppend geheel.

Nieuwsgierig geworden? Bel me gerust, dan kijken we naar wat de mogelijkheden zijn.