Onder een interieurontwerp versta ik een op maat gemaakt interieurplan voor iedere gewenste ruimte. Een kale ruime wordt helemaal naar wens ingevuld.

Dit kan bijvoorbeeld een op maat ontworpen badkamer zijn, maar ook een volledig nieuwe indeling van de kinderkamer, woonkamer of keuken. Voor iedere ruimte een passend ontwerp.

Naast het tekenen van een interieurontwerp kijk ik naar het complete plaatje. Ik stel voor waar verlichting nodig is en ook maak ik een kleurenplan. Om het een sfeervol geheel te maken, kijken we naar de keuze van de meubels en accessoires en gaan we de ruimte aankleden. Stylen noemen we dat. De puntjes op de i zetten.


Meubels op maat

Helaas is nog steeds niet altijd alles te koop wat je zoekt. Denk bijvoorbeeld aan een tv-kast die in een nis moet komen en er geen standaard kast voor te koop is.

Op maat hoeft niet altijd duurder te zijn. Het hangt voornamelijk af van de materiaalkeuze en het ontwerp. Denk maar aan de trend van steigerhout, OSB plaat en underlayment. Dit is goedkoop plaatmateriaal waar je prachtige dingen van kunt maken.

Ik werk met professionele meubelmakers en kan hen inschakelen indien nodig. Maar wanneer je zelf handig bent, kan je direct aan de slag met een goede werktekening.

Wat is een stylingadvies?

Je huis is weer toe aan een verandering, een frisse look, maar dan? Hoe moet je nu beginnen? Je weet misschien wel welke stijl je mooi vindt, maar je vindt het moeilijk om het zelf bij elkaar te zoeken en dan hebben we het nog niet over kleurkeuzes gehad. Nou, "Thats where I come in! "

Waarom uren zoeken op internet en winkel in, winkel uit gaan, als je weet dat ik je als interieurprofessional helpen kan. Voor mij is het dagelijkse kost om uit te zoeken waar alles te koop is, welke kleuren er goed matchen en wat de laatste trends zijn. Het scheelt een hoop uitzoekwerk en vooral veel kostbare tijd. Mijn service gaat zelfs zo ver, dat ik voor je kan gaan shoppen.


Hoe gaan we aan de slag?

Per telefoon en/of email zullen we je een aantal vragen stellen. Daarmee krijgen we een indruk van de werkzaamheden. We zetten je ook aan de slag, want we hebben natuurlijk goede input nodig om tot een mooi ontwerp te komen. We komen graag bij je thuis, maar als het huis nog gebouwd moet worden, kunnen we ook afspreken op ons inspirerende kantoor in Amstelveen.

Tarieven Interieurontwerp

De uiteindelijke kosten voor een interieuradvies zijn afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte.

Boek nu een interieuradvies aan huis!

Altijd al met een professionele interieurontwerper willen sparren over jouw woning? Dan is dit je kans! Professioneel interieuradvies aan huis, geheel afgestemd op jouw situatie, voor € 425,-.

In een advies zal er 1 ruimte, bijvoorbeeld een woon/eetkamer, uitgebreid besproken worden. Na het bezoek sturen we je nog een verslag, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Is je interesse gewekt of wil je gewoon meer informatie? Vul dan je gegevens in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Type hier je naam