Vaak krijg ik de vraag, wat doet nu een interieurstylist en wat kan een stylist nu voor mij betekenen?

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren als styliste en interieurontwerpster. Ik houd mijzelf goed op de hoogte van de laatste trends. Dit doe ik door veel vakbladen en woontijdschriften te lezen, achter de schermen te kijken bij bedrijven en veel beurzen te bezoeken, zowel nationaal als internationaal.

Doordat ik veel inspiratie krijg van alles wat ik zie, hoor, voel en dagelijks meemaak, kan ik dit goed vertalen in originele interieurontwerpen. 

Ik ben zelf zeer praktisch ingesteld en dat heeft zeker voordelen bij het bedenken van een goed interieurplan. Het kan er allemaal wel leuk uitzien, maar het moet ook gewoon werkbaar zijn.

Als styliste kijk ik niet alleen naar de buitenkant. Ik wil dat een interieur dat ik bedenk voor een opdrachtgever ook echt het karakter van de opdrachtgever laat zien. Wie zijn zij en wat leeft er bij hen? Zij dragen dingen aan en ik maak de vertaalslag naar een eigentijds en trendy interieur.

Daarbij laat ik ook de kwaliteiten van je huis tot zijn recht komen of het nu gaat om een interieurontwerp of styling.

Maar ik ben van meer markten thuis, want ook voor een meubelontwerp op maat, een kleuradvies of een gezellige workshop ben je bij mij aan het goede adres.

Een woning bouwen of verbouwen, kopen of verkopen staat altijd voor een nieuw begin. NML Design helpt je graag om van dit begin een goed begin te maken.