Seminar vastgoedstyling tijdens Hart van Grave informatiedag

De luxe van het nieuwe, de sfeer van het oude; dat is wonen in Hart van Grave. In het centrum van dit Brabantse vestingstadje worden 45 appartementen gerealiseerd met karakter, in een omgeving die al even karakteristiek is.


Elk pand met een eigen gezicht, maar alle panden samen een fraai geheel dat past in de historische binnenstad. Hart van Grave houdt niet alleen de historie in ere, maar versterkt deze zelf.

Tijdens de Hart van Grave informatiedag zal NML Design een seminar geven waarin je alles te weten kan komen op het gebied van vastgoedstyling. Ook voor vragen over een interieurontwerp of meubelverhuur voor jouw woning staan wij je graag te woord.

Bezoek de Hart van Grave informatiedag en maak kennis met het vernieuwde Graafs Museum. De informatiedag wordt gegeven zaterdag 21 mei a.s. van 10:00 tot 17:00 uur in het Graafs museum, St. Elisabethstraat 10a, Grave.

Laat je tijdens deze dag informeren over de historie van de locatie en het plan Hart van Grave.

Handtekening Nathali

Deel dit artikel met jouw Facebookvrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Deze blogposts vind je misschien ook wel interessant: