Ontdek wat Pinterest voor jou kan betekenen

Wat is het toch heerlijk om je te laten meeslepen door alle mooie beelden op Pinterest.

Dagelijks neem ik even de tijd om te kijken naar de nieuwe foto’s die geplaatst zijn. Dat kunnen foto’s zijn van wooninrichting en horecagelegenheden, maar ook van bijvoorbeeld reisfoto’s of kunst. Ik krijg hier zoveel inspiratie van!


Tijdens mijn workshops gebruik ik deze beelden ook vaak om te laten zien wat ik precies bedoel. Mensen zijn visueel ingesteld en daarom zeggen beelden vaak zoveel meer dan woorden. Met de beelden erbij wordt mijn verhaal altijd veel duidelijker voor de klant en het wordt ook als heel prettig ervaren.

Als ik het bijvoorbeeld over een mix van kleuren heb, bijvoorbeeld paars en groen, dan hebben veel mensen hier geen voorstelling bij. Met de beelden op Pinterest kan ik laten zien hoe mooi die combinatie is. Vaak staan ze verbaast dat deze combinatie erg veel in de natuur voorkomt.

Hieronder een aantal kleurencollages, bron van de foto’s is Pinterest.

Kleur collage paars groen

Mocht je proberen een stijl duidelijk te maken, dan kan je natuurlijk ook beeldmateriaal verzamelen van plaatjes in eenzelfde stijl. Zoals hieronder, de Bohemian style.

Style collage bohemian

Vind je het leuk om mij op pinterest te volgen, ga dan nu meteen naar mijn Pinterestpagina.

Heel erg veel plezier!

Handtekening Nathali

Deel dit artikel met jouw Facebookvrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Deze blogposts vind je misschien ook wel interessant: