NML Design bezoekt Design District 2012

Design District had dit jaar een verrassend nieuwe locatie gekozen onder de rook van Amsterdam, namelijk Taets op het Hembrugterrein in Zaandam.


Het Hembrugterrein is een voormalig militair complex en was jarenlang verboden terrein voor de gewone burger. Hier werd namelijk tussen 1895 en 2003 in het diepste geheim munitie vervaardigd.

Het karakter van het terrein laat je teruggaan naar vervlogen tijden.

De zwart geschilderde oude fabriekshal gaf een chique en professionele uitstraling aan de presentaties.

De deelnemers aan deze beurs lieten hun nieuwste innovaties en ontwerpen zien en nieuwe collecties werden aan de bezoekers gepresenteerd.

Ieder jaar zijn er weer nieuwe deelnemers. Dat maakt het ook zo leuk om er ieder jaar weer heen te gaan.

Spoinq kind op stoel

Spoinq is een meubelmerk dat ruimte geeft aan jouw persoonlijkheid. Meubels kunnen gecombineerd worden binnen verschillende stijlen. Spoinq maakt hoogwaardige industriële meubels met een eigen karakteristieke uitstraling.

Spoinq green
Spoinq pink
Spoinq projekt Het wordt allemaal in Nederland ontworpen en geproduceerd. Wil je je meer weten kijk dan even op spoinq.nl. Deltalight

Deltalight is marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Steeds weer weten zij mij en vele anderen te verrassen met vernieuwde verlichtingsconcepten. Het bedrijf staat wereldwijd bekend om zijn subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design.

Deltalight badkamerverlichting.jpg
Deltalight wandverlichting

Ik word altijd weer helemaal blij als ik door de Lighting Bible van Deltalight blader. Zeker aan te raden!

Watering can Robert Bronwasser Smool

Industrieel ontwerper Robert Bronwasser maakt gewone producten weer bijzonder in vormgeving en functionaliteit. Hij ontwerpt producten die prettig zijn in het gebruik en een eigen unieke karakter hebben. Zijn producten worden steeds herkenbaarder.

Robert Bronwasser Fashion Furniture
Robert Bronwasser Fashion Furniture closeup
Handtekening Nathali

Deel dit artikel met jouw Facebookvrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Deze blogposts vind je misschien ook wel interessant: