Elle Decoration in Toonkamer Utrecht

Maandag 27 mei was er een voorjaarsshow in de Toonkamer in Utrecht. Het weekend voorafgaand organiseerde Elle Decoration de lezersdagen met het thema Green Factory. Groen in de hoofdrol, in kleuren, duurzaamheid en ook in de levende vorm van bloemen en planten.


Er was een heerlijke ontvangst met een fruitsmoothie van Vitamini en ook de geur van verse pizza uit de buitenovens van Weltevree kwam je tegemoet.

Weltevree oven
Vitamini

Mijn ogen worden verwend met al het moois in de Toonkamer. Onder andere het behang van Orla Keily en ook het servies en de accessoires van Unik Design.

Behang van Orla Keily
Servies Unik Design

Deze mooie exclusieve designarmaturen zijn gemaakt in Argentinië van een heel dun laagje hout. Het hout is extreem buigbaar en breekt niet.

Weplight van Qisdesign zwart
Weplight van Qisdesign bruin

Alles was prachtig aangekleed door Oogenlust uit Veldhoven.

Oogenlust multicolor
Oogenlust oranje

Viltdesigner Ellen van der Wiel heeft een geweldig doek ontworpen. “Ik schilder met wol. Er komt geen voorstelling op doek, maar op vilt” zegt Ellen.

Doek Ellen van der Wiel
Wandlongen Myrthe Mandemakers.jpg

Myrthe Mandemakers is een groene ontwerper die zich inzet voor een sociale, mooie en vrolijke wereld. Het ontwerp van de wandlongen zijn akoestische wandpanelen. Ze verbeteren de lucht en de akoestiek. De planten zorgen voor extra zuurstof.

Ik heb nog zoveel andere mooie presentaties gezien zoals de collectie van Pilat & Pilat. Het is prachtig hout dat zo zacht als fluweel aanvoelt. Dit komt door de perfecte afwerking en behandeling met zeep. Ook de nieuwste stoffen van de Ploeg en het meubels van Ghyczy, gemaakt met het beste staal uit Finland, waren geweldig.

Het is zeker de moeite waard om er zelf ook een kijkje te gaan nemen, ik heb in ieder geval genoten van alles wat de Toonkamer de bieden heeft.

Handtekening Nathali

Deel dit artikel met jouw Facebookvrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Deze blogposts vind je misschien ook wel interessant: