Dalani Home & Living lanceert app voor iPhone

Vanaf vandaag kan je heerlijk mobiel shoppen voor je huis, want Dalani Home & Living lanceert namelijk een gratis app voor iPhone-gebruikers.


De app presenteert de producten in verschillende stijlen, dus kan je heel gericht in jouw smaak gaan zoeken. Leuk toch dat er zoveel inspiratie gewoon in je broekzak zit!

Je kunt heel gemakkelijk gebruiken maken van de app. En trouwens, als je deze app downloadt krijg je een shop-tegoed van €20. Mooi meegenomen toch?

Sfeer categorieen Dalani app
Artikelen Dalani app

Dalani is gevestigd in het centrum van Amsterdam en werkt samen met meer dan 150 Nederlandse merken. Maar ook hebben ze veel internationale labels in hun collectie. Dagelijks zijn er nieuwe sales van topmerken en kunnen de kortingen oplopen tot wel 70%. Iedere dag zijn er nieuwe aanbiedingen. Voor grote kortingen moet je dus snel beslissen. Zo heb je bijvoorbeeld een prachtige teakhouten-salontafel van €1135 nu voor €651. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken dus.

Bijzettafel van Leimotiv
Fotostyling foto van servies

Overigens is de website van Dalani ook erg leuk. Mijn favoriet op de website is hun magazine. Het onderwerp binnenkijken geeft mij altijd veel inspiratie.

Ik wens jullie veel shopplezier!

Handtekening Nathali

Deel dit artikel met jouw Facebookvrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Deze blogposts vind je misschien ook wel interessant: