Custom made wallpaper brengt je muren tot leven

Betiche Wallpaper maakt op maat gemaakt fotobehang. Fotobehang zorgt ervoor dat er een bepaalde sfeer wordt neergezet die goed aansluit bij je interieur. De sfeer die je voor ogen hebt, kan hiermee worden gecreëerd.


Het is mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren, gebruik te maken van hun voorraad beeldmateriaal, maar ook kunnen zij een uniek behang voor je ontwerpen. Met een eindresultaat waar je u tegen zegt.

De wandbekleding wordt gemaakt van vinyl of smart paper. Vinyl is krasvast, brandwerend en makkelijk te reinigen. Smart paper is lichtvast en eenvoudig aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwisselen.

Dit product is uitermate geschikt voor grote oppervlakten. Scholen, ziekenhuizen en kantoren kunnen op deze manier echt een ruimte tot leven brengen.

Betiche Wallpaper is gevestigd in de Haagse Caballero Fabriek. Een zeer inspirerende plek waar meerdere ondernemers hun innovatieve producten ontwikkelen.

www.betiche.nl

Handtekening Nathali

Deel dit artikel met jouw Facebookvrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hiernaast, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

Deze blogposts vind je misschien ook wel interessant: