Portfolio waar ik trots op ben

  Styling bij Karwei Zaandam

  Als Karwei-interieurstyliste zorg ik voor een eigentijdse aankleding van het meubelplein en geef de klanten graag interieuradviezen aan huis of bij Karwei Zaandam en Amsterdam-Noord

  Extra Stalenlab in HTC Nieuwegein

  In opdracht van HTC Nieuwegein ontwierp ik samen met Casa-ID een nieuw Stalenlab

  Zo ziet mijn huis eruit

  Ik laat mij graag inspireren door de reizen die ik maak. Mijn grote liefde voor Afrika en Scandinavie zie je vooral terug in de accessoires. Veel manden, maskers, beelden, maar ook strakke grafische vormen en illustraties, voornamelijk in zwart en wit. Ik pas hier dan een trendkleur aan toe. Daar word ik echt heel blij van.

  Verkoopstyling benedenwoning Rivierenbuurt Amsterdam

  Voor deze opdrachtgever hebben we hun woning geheel voorzien van meubels en accessoires. Op deze manier werd de woning optimaal gepresenteerd voor de verkoop. Binnen 6 maanden werd deze woning verkocht!

  Stoere Jongenskamer

  Voor Thijmen werd het tijd voor een stoere kamer. Ik heb gebruikt gemaakt van stoere materialen, zoals steigerhout, sloophout, oude fruitkistjes en jute stoffen. Een kleurenpalet met kleuren van Farrow & Ball.

  Styling voor Design of Scandinavia

  Design of Scandinavia is een agentschap dat verschillende Zweedse merken vertegenwoordigd in de woonbranche. Voor de Najaarsbeurs 2012 heb ik in hun stand in Utrecht alle collecties gepresenteerd.

  Project Hotels & Short Stay Appartementen

  Voor verschillende opdrachtgevers is mij gevraagd om na te denken over een herinrichting en een nieuwe stijl.

  Workshop Interieurstyling

  Voor groepen tot max. 6 personen geef ik inspirerende workshops. Je kunt bij mij terecht voor al je interieurvragen en samen maken we een start om jouw huis in een nieuw jasje te steken. Ik vind het heerlijk om mensen zó te kunnen inspireren!

  Inrichting Seniorenwoning

  In verband met renovatiewerkzaamheden van woningcorporatie Mitros richtte ik in 2011 en 2012 verschillende wisselwoningen in.

  Stijlhuis voor de Voorjaarsbeurs 2013 in het HTC Nieuwegein

  Voor de Voorjaarsbeurs hebben een aantal Crisp Stylisten zich ingezet om de trends in 4 verschillende stijlhuizen te presenteren. Alle meubels zijn verkrijgbaar bij de leveranciers in het HTC. Project in samenwerking met mijn CRISP-collega's Anja van Beekhuizen en Margreet Leber.

  Interieurontwerp schetsen en 3D impressies

  Voor verschillende opdrachtgevens maak ik schetsen en ontwerpen met de hand of op de computer.